Cultuurkring De Meivis zoekt voor het totaalspektakel Passie 2.0 2.0 nog enthousiaste  figuranten (8j tot 88j) en medewerkers met een hart voor theater.
Ervaring is niet vereist, een flinke dosis 'goesting' wel!
 
Onder leiding van regisseur Stijn De Wolf starten de repetities vanaf september 2019. De uitvoeringen zullen plaatsvinden van 3 april tot 19 april 2020
 
Heb je altijd al op de planken willen staan, in een unieke setting met Live muziek, onder professionele begeleiding? Ben je vanaf september 2019 beschikbaar voor de repetities en zijn de maanden maart-april 2020 niet te druk bezet ? Je kunt  nog inschrijven voor figuratie of als medewerker om u steentje bij te dragen voor dit klank- en lichtspel..
 

100

Minstens zoveel medewerkers hebben we nodig! Daarom een warme oproep om jullie in te schrijven. Dit kan gaan van opbouw podium, schminken, drankverkoop, kassa, plaatsaanduiding, straten afzetten, vestiaire tot dijken bewaken, …. Je kan je HIER inschrijven als medewerker. Data voor de bijeenkomst van medewerkers zal later nog bekend gemaakt worden.

Heb jij Passie voor Passie 2.0 2.0? Blijf dan niet passie(f) zitten en schrijf je in!