Passiebier

Jezus dronk geen wijn, maar bier!

Naar aanleiding van het vernieuwde Passiespel brengt de Meivis het Passiebier uit. In samenwerking met de lokale biervereniging "de Plezatte bierbende" en de Meesterbrouwer, kwam het Passiebier na enkele proefsessie's tot leven in Brouwerij Craeywinckelhof te Lubbeek. 

Sensatie

Met een 6% smaakt dit blonde bier niet te zwaar. Het opent met citrustonen en eindigt met een licht bittere afdronk. Een echt aperitiefbier dat heerlijk food-paired met lokale Mariekerkse gerechten zoals paling in het groen. Passiebier is best te serveren tussen 5 en 6 graden in een tulpglas. Bier met PASSIE gebrouwen, drink je met verstand. 

Hoe bestellen?

Na uw bestelling, gaan we aan de slag en contacteren we je.

Het bier is af te halen iedere werkdag na 18:00 en in het weekend op afspraak.

Bij grotere bestellingen, leveren we die graag bij je thuis. 

Plaats een bestelling

x

x

x

€<%total%> in totaal

Wees gerust, jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy